Muzeul Golesti si TitovArt au organizat in perioada 25 aug-5 sept tabara de dans: „Curs de initiere in dans clasic”. Copiii care au participat la aceasta tabara au reusit in doua saptamani sa pregateasca un mic spectacol pe care l-au pus in scena Vineri, 5 septembrie.

La aceasta tabara, alaturi de unii copii care frecventeaza cursurile de dans TitovArt s-au inscris si copii care nu fac parte dintre cursantii acestei scoli de dans. Cu toate acestea grupul de dansatori format in aceste doua saptamani a reusit sa faca o impresie placuta publicului spectator la serbarea care a avut loc vineri 5.septembrie in incinta Muzeului Golesti.

Atat pozele cat si filmarea acestui eveniment sunt disponibile in sectiunea WebAlbum a site-ului nostru cu parola: tabaradans2014. In speranta ca am reusit sa va starnim curiozitatea va dorim vizionare placuta.

Cei care doresc sa intre in posesia DVDului cu filmarea sunt rugati sa sune la 0728.851.839 sau sa trimita mail la contact@titovart.ro cu datele sale de contact (Nume, email, telefon).

Daca sunteti interesati sa va inscrieti copiii la cursurile de dans organizate in acest an de TitovArt, va aducem la cunostinta pe aceasta cale ca inscrierile incep de luni 8 septembrie si pana in data de 30septembrie.

Persoanele interesate de curs sunt rugate sa sune la numarul de telefon 0745794174. Inscrierile trebuiesc confirmate chiar si de cei care anul trecut au facut parte din echipa TitovArt.