Sub atenta indrumare a instructoarei de dans Ramona Titov, efortul copiilor si al parintilor din primul semestru al anului 2016 s-au concretizat printr-un spectacol de dans plin de lumina si culoare.

Pe data de 18-06-2016 scoala de dans TitovArt din Pitesti, a sustinut un spectacol in care protagonistii principali au reusit sa isi invinga emotiile si sa impresioneze publicul spectator. Micutii dansatori au creeat un spectacol in toata regula si au smuls ropote de aplauze de la parintii veniti in numar mare la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Placerea de a dansa a micutilor artisti a fost capturata si transformata in amintiri de mare valoare de o echipa a WebAlbum nelipsita de la nici un spectacol sustinut de Scoala de dans TitovArt.

Pozele si o selectie video a spectacolului sunt disponibile la rubrica WebAlbum a siteului nostru, parola fiind: „titovart2016”

Incepand din data de 12-07-2016, DVD-urile cu filmarea sunt disponibile la Studioul foto Liberty Concord (parterul blocului Mobilux – Piata Vasile Milea).