Curs de dans
http://titovart.ro/uploads/images/bannere/1_IMG_7117_183.JPG http://titovart.ro/uploads/images/bannere/1_IMG_7052_63.JPG http://titovart.ro/uploads/images/bannere/1_IMG_7569_929.JPG
UltimaNoutate, Noutati

oct 1, 2018
De azi Şcoala de dans TitovArt işi redeschide porţile pentru ai indruma pe mici dansatori in tainele dansului. Va astept cu drag.
iul 5, 2018

De azi sunt disponibile imagini din spectacolul TitovArt din vara acestui an. 

 Accesaţi webalbum, parola este titovart2018

iun 4, 2018

Şcoala de Dans TitovArt a organizat  petrecerile în pijamale la toate grupele de copii.

Imagini de neuitat cu bucuria copiilor le gasiti în sectiunea WebAlbum parola pentru grupa de Joi  este Petrecere3. Vă dorim vizionare plăcută.

mai 31, 2018

Şcoala de Dans TitovArt organizează în această săptămână petrecerile în pijamale la toate grupele de copii.

Imagini de neuitat cu bucuria copiilor le gasiti în sectiunea WebAlbum parola pentru grupele Extra şi Mare de Vineri este Petrecere2. Vă dorim vizionare plăcută.

mai 30, 2018

Şcoala de Dans TitovArt organizează în această săptămână petrecerile în pijamale la toate grupele de copii.

Imagini de neuitat cu bucuria copiilor le gasiti în sectiunea WebAlbum parola pentru grupele Mini, Mică şi Mijlocie este Petrecere. Vă dorim vizionare plăcută.

sep 7, 2017
TitovArt vă invită la un nou an plin de paşi de dans
iul 31, 2017

Tabara de miscare si voie buna a luat sfarsit întotdeauna cu emotii la inceput si cu regret la sfarsit ca s-a terminat asa de repede.  Anul acesta am avut ocazia sa cutreieram muntii si spre surpriza mea nu am avut niciun camarad care sa cada la datorie si nu am avut traseu sub 3 ore, nu punem la socoteala ca odata ajunsi in pensiune isi regaseau energia pierduta si o luau de la capat cu fel de fel de jocuri. Deci in concluzie tabara a fost minunata copilasii la fel iar eu m-am simtit minunat in jurul lor.  (chiar daca m-au durut doua picioare frecvent) Nu ne ramane decat sa asteptam cu nerabdare urmatoarea aventura.  Ramona

iul 4, 2017


Scoala de dans TitovArt, a realizat in acest an un spectacol de dans plin de emotie, iar efortul copiilor si al parintilor din anul scolar 2017 a fost rasplatit de aplauzele auditoriului. Pozele si o selectie video a spectacolului sunt disponibile la rubrica WebAlbum a siteului nostru, parola fiind: "titovart2017"

Scoala de dans TitovArt - Spectacol 2017
iun 15, 2017
Avem placerea de-a va prezenta "Party in pijamale", cu grupele de mijlocie si cea de joi, eveniment ce a a avut loc in luna mai la scoala de dans TitovArt.
apr 4, 2017

SIMA ARIANA LOCUL III DANS CLASIC

CIOBOTEA MARIA LOCUL III DANS CONTEMPORAN

mar 9, 2017
Cu ocazia venirii primaverii scola de dans titovart a organizat cursuri deschise la care au participat alaturi de micutii balerini si parinti lor.
mai 25, 2016

Pe data de 17 aprilie 2016 scoala de dans TitovArt a organizat alaturi de Casa de Cultura a Sindicatelor un spectacolul intitulat "La ferma Bunicii", destinat copiilor de orice varsta.

 

Scoala de dans TitovArt Poveste

Va invitam sa urmariti toate fotografiile de la acest spectacol pe rubrica WebAlbum cu parola "poveste". Filmarea de la acest eveniment va fi disponibila incepand cu data de 01-iunie-2016.

Despre TitovArt


Cine suntem noi?

TitovArt organizează cursuri de dans clasic şi modern pentru copii de diferite vârste.
De la preşcolari la şcolari copiii sunt antrenaţi pe categorii de vârstă şi îndemânare astfel încât aceştia să aibă o evoluţie cât mai rapidă şi mai durabilă.

 

PREZENTARE

Cursurile de dans clasic şi modern îşi propun să pună la dispoziţia părinţilor posibilitatea de completare şi îmbogăţire a educaţiei artistice a copiilor, de cultivare a înclinaţiei către frumos şi de încurajare a calităţilor artistice cu care copii dumneavoastră sunt înzestraţi. Cursanţii învaţă să-şi dezvolte abilităţile ce ţin de postură, de expresivitate şi de apreciere a spaţiului şi ritmului.

 Dansul dezvoltă limbajul mişcării într-un mod intuitiv, senzorial el poate determina o mai bună capacitate de cunoaştere si un mai bun control al corpului nostru, deschide poarta spre interiorul sufletului nostru, facilitând dialogul permanent, care trebuie să existe între persoana noastră şi corpul nostru.

Prin acţiunile sale dansul are funcţii importante asupra dezvoltării copiilor, ei devin mai expresivi descoperind posibilităţile propriului corp, iar prin susţinerea unor spectacole în faţa unui auditoriu numeros, blocajele şi stereotipurile vor fi din ce în ce mai minimale.

 

INFORMAŢII DESPRE CURS

La cursuri au acces atât cursanţi de vârstă preşcolară, cât şi elevi. Aceştia vor fi repartizaţi în grupele în care se va considera că vor obţine progrese mai mari. Selecţia va fi organizată exclusiv de către profesorul coordonator.

Pe parcursul fiecărui an de studiu cursanţii vor susţine două spectacole anuale în care vor avea oportunitatea de a-şi pune în practică cunoştinţele şi aptitudinile dobândite.

O şedinţă de curs va cuprinde următoarele etape:

-exerciţii de gimnastică  de încălzirea musculaturii, de dezvoltarea mobilităţii şi întăriri musculaturii;

-studii de balet la bară, centru şi pointe pentru cei avansaţi

-repertoriu care va cuprinde compoziţii coregrafice pe diverse tematici şi melodii.

Întreaga activitate ce ţine de dans clasic este direct coordonată după curriculum şcolar al liceelor de coregrafie într-o formă mai concisă.

 

PROFESORI

Întreaga activitate are ca profesor coordonator şi coregraf pe Ramona Mihaela Titov

 

Experienţă artistică:

Balerină la Teatrul Naţional de Operetă „ Ion Dacian” Bucureşti;

Balerină la teatrul „Al. Davila” secţia estradă „Constantin Zărnescu”;

Coregrafă la spectacolele: Mefisto şi amazoanele, Audiţia şi Morişca, Jucătorul de baseball.

 

Experienţă pedagogică:

Profesor de balet la Palatul copiilor Piteşti;

Profesor de dans la grădiniţe din Piteşti;

Profesor coordonator din 2005 la cursurile de dans clasic şi modern Ramona Titov.

 

Studii în domeniu:

Liceul de artă şi coregrafie Constanţa, secţia coregrafie, promoţie 1998;

Facultatea de educaţie fizică şi sport Piteşti, specializarea – dans sportiv - , promoţie 2007;

Master la educaţie fizică şi sport competiţional

Antrenor dans sportiv categoria a III- a

 

Unde se tin cursurile?

Cursurile de dans se ţin în Pitesti la Casa Sindicatelor iar la sfârşitul unui semestru se ţin spectacole în care micuţii dansatori îşi vor etala talentul şi răbdarea de care au dat dovadă in cursul orelor de pregatire. Cursurile de dans au loc în zile şi ore diferite în functie de grupa în care copilul va fi încadrat şi acoperă toate stilurile de dans dar sunt diferenţiate pe categorii de vârstă, astfel încât dansurile mai complicate vor fi predate atunci cand micuţii dau dovada de răbdarea şi priceperea necesare acelor cerinte.

 

Care sunt principiile noastre?

Dansurile moderne şi dansurile clasice vor fi mereu îmbinate astfel încât la sfârşitul unui semestru absolut toti copii să poată face dovada unei evolutii.

Arhiva

dec 19, 2016

Sambata pe data de 17-dec-2016, copiii scolii de dans TitovArt au reusit sa isi bucure auditorul cu un spectacol complet. Incepand cu data de 15-01-2016, Filmarea si pozele de la acest eveniment sunt deja disponibile la rubrica WebAlbum a siteului nostru, parola fiind: "titovart2016dec".

iul 24, 2016

Iata ca a venit si momentul mult asteptat al unei vacante, iar copiii scolii de dans TitovArt fac acest lucru intr-un mod cat se poate de placut. Astazi 24-07-2016 au plecat in tabara organizata de Ramona si Adi Titov la una din cele mai frumoase pensiuni din tara "Ferma Club" din Moroieni, unde vor sustine spectacolul "La ferma bunicii".

 

Spectacolul La verma bunicii
iul 12, 2016


Sub atenta indrumare a instructoarei de dans Ramona Titov, efortul copiilor si al parintilor din primul semestru al anului 2016 s-au concretizat printr-un spectacol de dans plin de lumina si culoare. Pozele si o selectie video a spectacolului sunt disponibile la rubrica WebAlbum a siteului nostru, parola fiind: "titovart2016"

ian 10, 2016

Incepand cu data de 15-01-2016, DVDurile cu filmarea vor fi disponibile la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Pozele si o selectie video a spectacolului sunt deja disponibile la rubrica WebAlbum a siteului nostru, parola fiind: "titovart2015dec"

dec 15, 2015

Pe data de 19 decembrie 2015 la ora 11, a avut loc spectacolul de sfarsit de an, gazduit de sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor Pitesti. Am fost atunci prezenti cu mic cu mare si ne-am bucurat de un spectacol frumos, pus in scena de micutii dansatori ai scolii TitovArt. 

Scoala de dans TitovArt

Toate fotografiile de la acest eveniment sunt acum disponibile si pe site-ul nostru la sectiunea "WebAlbum" cu parola: titovart2015dec

iun 28, 2015

Incepand cu data de 01-07-2015 DVDurile cu filmarea sunt disponibile la centrul foto "Liberty Concord"

Pozele si o selectie video a spectacolului sunt disponibile la rubrica WebAlbum a siteului nostru, parola fiind: "titovart2015"

iun 18, 2015

Pe data de 13 iunie 2015 scoala de dans TitovArt a organizat spectacolul de sfarsit de an scolar.

 

Scoala de dans TitovArt

Va invitam sa urmariti toate fotografiile de la acest spectacol pe rubrica WebAlbum cu parola titovart2015. Filmarea de la acest eveniment va fi disponibila incepand cu data de 01-iulie-2015.

apr 10, 2015

Pe data de 4 aprilie 2015 scoala de dans TitovArt a participat la concursul international de dans River Dance de la Ruse Bulgaria, cu 4 momente.

Scoala de dans TitovArt

Un concusr puternic cu zeci de trupe si sute de concurenti in urma caruia scoala de dans TitovArt a obtinut rezultate foarte bune.

feb 23, 2015

Scoala de dans TitovArt a participat la calificarile nationale pentru Dance World Cup. Acest concurs a avut loc la Palatul Copiilor Bucuresti, in perioada 14-15 februarie cu doua momente: un duet la categoria Show Dance şi un grup la categoria National folcloric.
Unul dentre cele mai exigente concursuri din tara a dus scolii de dans TitovArt un meritoriu loc 3.

Scoala de dans TitovArt
dec 27, 2014

Cursurile sustinute de Scoala de dans TitovArt s-au incheiat sambata, 20 decembrie 2014 printr-un spectacol sustinut de micutii dansatori pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Pitesti. Filmarea si pozele realizate la acest eveniment sunt disponibile pentru vizualizare la sectiunea WebAlbum a sitului nostru cu parola: titovart2014

Scoala de dans TitovArt

dec 23, 2014

Scoala de dans TitovArt a sustinut sambata, 20 decembrie 2014 spectacolul de Craciun, spectacol la care intrarea a fost libera si care ca de obicei a adunat sute de oameni veniti sa ii sustina pe micutii dansatori. Admosfera de sarbatoare a fost desavarsita de prestatiile micutilor dansatori, care au fost rasplatiti cu nesfarsite ropote de aplauze. Pozele vor fi disponibile incepand cu 28-decembrie-2014

oct 6, 2014

Muzeul Golesti si TitovArt au organizat in perioada 25aug-5sept tabara de dans: "Curs de initiere in dans clasic". Copiii care au participat la aceasta tabara au reusit in doua saptamani sa pregateasca un mic spectacol pe care l-au pus in scena Vineri, 5 septembrie

Curs de initiere in dans clasic

Pozele si filmarea sunt disponibile ... 

 

sep 7, 2014

Va anuntam ca inscrierile se fac dupa data de 10 septembrie pana in data de 30 septembrie. Inscrierile se fac la telefon: 0745794174.

 

Este obligatorie confirmarea/inscrierea, chiar si pentru cursantii de anul trecut.

 

Cursurile se tin la Casa sindicatelor et 2.

iul 17, 2014

Copiii care au participat la tabara organizata de TitovArt au plecat de la Fundata, jud Brasov cu amintiri de neuitat. O mica parte din aceste amintiri le-am surprins in pozele care sunt acum disponibile in sectiunea WebAlbum a sitului nostru cu parola "fundata"

iul 5, 2014

Școala de dans TitovArt a fost calificată în finala Dance World Cup cu două reprezentaţii. Copiii au reusit să îşi înfrângă emoţiile şi ne-au reprezentat cu brio in finală ocupând locul 4 la secţiunea MiniSB prin Grigore Maria Elena, şi respectiv locul 11 la secţiunea Children Duet, prin Vlad Robert si Stanciu Valentina Romanita

Le mulţumim acestor copii minunaţi pentru prestaţiile avute şi le dorim mult succes în tot ce întreprind.

iun 20, 2014

Un rezumat video al spectacolului de dans din 14-iunie-2014 este disponibil atat pe sectiunea Galerie Video a sitului nostru cat si pe pagina WebAlbum. Pentru a-l vizualiza in format FullHD apasati pe butonul "Setari" si selectati 1080pHD.

DVDurile cu serbarea se afla la Liberty Concord *(Piata Vasile Milea, Bloc Mobilux, parter - intre Raiffeisen Bank si Posta Romana).

iun 16, 2014

Serbarea de sfarsit de an scolar a avut loc Sambata 14-iunie-2014 ora 11.

Noi speram ca a fost un real succes :) dar va rugam sa apreciati singuri vizionand pozele si o selectie din filmare pe sectiunea WebAlbum a sitului nostru cu parola: titovart

feb 19, 2014

Școala de dans TitovArt s-a calificat în finala Dance World Cup cu:

Grigore Maria;

Vlad Robert, Ciugu Ruxandra;

dec 31, 2013

Eforturile facute de copiii dvs au fost materializate prin acest minunat spectacol care a insufletit pe data de 21-decembrie-2013 o sala plina de spectatori.


WebAlbum - codul: 21-decembrie-2013,
Galeria video - Selectie spectacoldec 19, 2013

Premiera spectacolului a avut loc vineri 13 decembrie 2013 la Casa Sindicatelor

Spectacolul "Un Craciun mai special" 

realizat de TitovArt in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti a fost pus in scena cu foarte mult talent si devotament de micii artisti care fac parte din trupa TitovArt.

WebAlbum - codul: 13-decembrie-2013

 
nov 16, 2013

Urmatorul spectacol va avea loc pe data de 21-decembrie-2013.

Cu toate ca mai sunt multe de facut pana in acea zi copii abia asteapta ca acest spectacol sa fie pus in scena. Va vom tinem la curent cu toate noutatile legate de organizarea acestui eveniment.

Toate drepturile rezervate TitovArt - August 2013 | site realizat de WebAlbum

comanda online fotografii
Fotograf profesionist - Alex Popa
Colectie de fotografii de eveniment
Software pt Laboratoare Foto - Receptie OnLine a fotografiilor - plata online integrata